top of page

Basis menu: 

€7,25 p.p 

In het basismenu kunnen u en uw gasten gedurende 2 uur onbeperkt genieten van alle onderstaande snacks, friet en sauzen. Wij van Eethuys 't Pleintje staan voor het verkopen van kwaliteit en goede friet. Wanneer u een goed verzorgd feestje met een vette hap wilt hebben bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt van ons verwachten dat wat u van onze service en kwaliteit uit ons Eethuys gewend bent ook mag verwachten tijdens u feestje op locatie. We gebruiken onze eigen merken producten en er wordt gebakken door ons eigen personeel. Wanneer u toch op zoek bent naar andere producten of wilt u een ander concept? Dan mag u altijd contact met ons opnemen en wij gaan ervoor zorgen dat u niks te kort komt. 

De ondergenoemde kosten zijn voor reserveringen vanaf 60 volwassenen of vanaf €375,00. Bij extra grote groepen kijken wij eventueel naar groepskortingen, neem hiervoor contact met ons op. Ook voor kinderen hebben wij een prijsvermindering meegerekend. Binnen onze regio tellen wij geen reiskosten. Komt u niet uit de regio? Geen probleem! Vraag dan even naar eventuele extra reiskosten. 

De friet die inbegrepen zit 

De friet serveren wij altijd in een puntzakje. Mocht je toch liever geserveerd in een bakje hebben tellen wij daarvoor een totaal prijs voor de inkoop van plastic bakjes. 

Welke snacks zitten er inbegrepen?

     - Frikandel 

     - Kroket 

     - Bamischijf 

     - Kaassoufle 

Welke sauzen zitten er inbegrepen? 

    - Mayonaise 

    - Curry 

    - Ketchup 

    - Ui 

    - Mosterd

bottom of page